back to top

_

WILL és una paraula anglesa que vol dir moltes coses. En anglès,WILL s’utilitza per conjugar el FUTUR. Com a substantiu, WILL vol dir VOLUNTAT. També vol dir DESITJAR, VOLER. Per nosaltres,WILL és un nom. Només un nom. El nostre nom.

WILL és un agència de publicitat. A WILL creiem que només hi ha dos tipus de publicitat: la bona i la dolenta. Si una campanya és honesta, eficaç, responsable, i té qualitat en contingut i forma, és bona. Així de fàcil. A WILL ens agrada la bona publicitat.

La nostra àmplia experiència en comunicació institucional ens ha dut a un enfoc propi en el que creiem fermament. Es tracta de no pensar en el nostre target en paràmetres de consumidor/client/votant. La nostra aposta, tant per la comunicació institucional com per la comercial, és dirigir-nos a persones, a ciutadans i ciutadanes amb els quals crear vincles sincers. Construir, per dir-ho d’alguna manera, una ànima comuna que englobi Marca i públic de la Marca.

WILL ofereix serveis plens en publicitat i comunicació. Des de l’estratègia fins als arts finals i la producció. On i off line. Campanyes de publicitat, espots, ràdio, gràfica, webs, premsa, exterior, baners, estands, fullets, catàlegs, merchandising, events, vídeo corporatiu, naming i disseny de marques, packaging, memòries…

Serveis

Creativitat / Disseny gràfic / Comunicació / Il·lustració / Imatge corporativa / Direcció d’art / Editorial / Packaging

Contacte: lluisa@willbcn.com